AINESOSAT

 
 
web_combo.jpg

Juomamme ovat luonnollisesti funktionaalisia, mikä tarkoittaa, että niiden toiminnalliset ominaisuudet tulevat suoraan luonnon omista antimista ja raaka-aineista. Käytämme ainesosina vain 100% täysmehuja, ei tiivisteitä tai uutteita, sekä raikasta suomalaista vettä. Näytämme myös, kuinka tämä kaikki tehdään ilman lisättyä sokeria tai keinotekoisia makeuttajia.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hunaja
Hunaja on maukas luonnontuote, johon ei lisätä mitään. Se on aito superfood, jota on käytetty terveydenhoidossa jo tuhansien vuosien ajan. Hunaja sisältää yli 200 erilaista tehoainetta, kuten vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä aminohappoja. Se ehkäisee luonnostaan mikrobien ja hiivojen kasvua ja sillä on tulehdusta estäviä ja vähentäviä vaikutuksia.

Sitruuna
Sitruuna on sitruspuu, jota on kasvatettu Kiinassa ja Intiassa tuhansia vuosia. Sen maku on kirpeä ja raikas ja se sisältää runsaasti C-vitamiineja ja antioksidantteja.

Lime

Lime on Kaakkois-Aasiasta kotoisin oleva sitruspuu. Raikkaan makunsa lisäksi tämä pieni vihreä hedelmä on erinomainen C-vitamiinin lähde.

Himalajan suola
Käyttämämme Himalajan suola on eettisesti tuotettu ja tuotetaan aina reilun kaupan periaatteiden mukaisesti. Se on syntynyt Intian ja Euraasian mannerlaattojen törmäyksen syleilyssä, kiteytyen kuivuvien alkumerien suolasta mineraalipitoisiksi kristalleiksi. Himalajan suola sisältää luontaisesti pieniä määriä myös muita Himalajan maaperän mineraaleja, kuten mm. kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja rautaa.

Kurkuma
Kurkuma on inkiväärin sukuinen ruohokasvi, jota on käytetty tuhansia vuosia intialaisessa ja kiinalaisessa lääkintäperinteessä. Euroopassa Kurkuma on ollut lähinnä ruoan mauste, mutta nykyään kurkuman terveyshyödyt tunnetaan paremmin ja kiinnostus on kasvanut huimaa vauhtia. Kurkumalla tehtiin pelkästään vuosina 2000-2013 yli 5000 erilaista tieteellistä tutkimusta.

Inkivääri
Inkivääri on Aasiasta kotoisin oleva ruohokasvi. Sen maku on pirteän sähäkkä. Sukulaiskasvinsa Kurkuman lailla, myös inkiväärin terveydellisiä vaikutuksia on tutkittu laajasti ja kiinnostus sitä kohtaan on lisääntynyt huomattavasti. Sen on mm. tunnistettu vahvistavan immuniteettiä.

Mustapippuri
Pippuri on Intian rannikolta kotoisin oleva köynnöskasvi, jonka marjoja kutsutaan pippuriksi. Mustapippuri on tunnettu ja käytetty mauste, mutta lisäksi sen sisältämä piperiini tehostaa kurkuman vaikutuksia. Sen vuoksi nämä kaksi ovat hyvät kumppanukset.

Puhdas suomalainen vesi
Tuotteidemme pohjana on suomalainen vesi, joka on tunnetusti yksi maailman puhtaimmista.